Tutustu kiehtovaan kolikkopelimaailmaan

Kolikkopelit ammentavat aiheensa monesta teemasta. Seuraavassa esittelemme sinulle tämän hetken mielenkiintoisimmat pelit.

Koi Princess

Koi Princess slotti osuu sopivasti pelimaailman suosittuun anime-kuumeeseen. Kiinnostus Japania ja sen sarjakuvakulttuuria kohtaan on levinnyt myös Suomeen viime vuosien aikana. Japanilainen ote grafiikkaan ja hahmoihin poikkeaa länsimaalaisesta tyylistä ja tuo pelimaailmaan uutta potkua. Koi Princess pelissä pelaaja pääsee askeleen lähemmäs Japania japanilaisen anime-prinsessan matkassa.

Pelissä on anime-tunnelman lisäksi myös hyvät voittomahdollisuudet sillä peliin sisältyy useita erikoistoimintoja. Sisäänrakennettu ilmaiskierrostoiminto jakelee pelaajalle vapaapyöräytyksiä, kun symbolit osuvat rullille oikein, ja pelin wild -merkit taas tarjoavat mahdollisuudet kunnon potteihin.

Kauniiseen pelimaailmaan yhdistetyt hyvät erikoistoiminnot ja mahdollisuudet voittoihin tekevät Koi Princess pelistä yhden tämän hetken parhaimmista sloteista, joka kiehtoo Japanin ystävien lisäksi muitakin pelaajia.

Mega Moolah

Mega Moolah ja sen sisaruspelit kuuluvat Videoslots -sivuston vakiovarustukseen. Niiden suosio on tasainen ja jokainen slotteja pelannut on taatusti pyöräyttänyt Mega Moolahia kerran tai useammankin.

Mega Moolah kuuluu progressiivisten jättipottien kerhoon, joten sen kiehtovin ominaisuus on mahdollisuus voittaa todella isosti. Monet pelaajat seuraavatkin potin kertymistä nettikasinon ruudulla ja laittavat rahansa likoon siinä vaiheessa, kun potin voi odottaa hakeutuvan pian onnelliselle voittajalle.

Kyseisistä jättipottipeleistä on voitettu huikeita summia, jotka liikkuvat useissa miljoonissa euroissa. Potin kasvaessa moni innostuu mukaan ja potti kasvaa yhä kiihtyvämmällä tahdilla. Muhkean potin lisäksi Mega Moolah on hyvä peli, jossa kaikki toimii.

Spartacus Call to Arms

Spartacus Call to Arms peli vie pelaajat historialliselle matkalle Rooman historiaan. Historian nälkäisille peli tarjoaa aimo annoksen Rooman kukoistuksen aikaista tunnelmaa ja samalla se on hyvin rakennettu peli WMS Gamingilta.

Pelaaja sukeltaa Spartacuksen riveihin ja taistelee legioonan voitoista. Symboleina vilkkuvat eriarvoiset miekat, maskit, kultaiset kolikot ja kilvet. Peli poikkeaa alustaltaan hieman tavallisesta viiden rullan pelistä sillä siihen on lisätty kaksi lisäsaraketta, joka taas tekee pelaajan mahdollisuuksista voittaa paremmat. Mitä enemmin pelaaja onnistuu saamaan rullille samanlaisia symboleita, sitä korkeampiin voittoihin hän pääsee käsiksi. Pelissä on mahdollista voittaa ilmaiskierroksia ja scatter-ominaisuus antaa siihen hyvää lisämaustetta.