Suositut kolikkopelit

Nettikasinoiden kolikkopelit ovat todella suosittua viihdettä. Taitavasti tehty slotti pitää otteessaan pitkiäkin aikoja eikä perusolemukseltaan varsin yksinkertaiseen pelaamiseen kyllästy helposti. Netin komeimmat kolikkopelit ovat usein visuaaliselta anniltaan miltei elokuvatasoa, joten mistään vanhojen aikojen vaatimattomista hedelmäpeleistä ei ole kyse. Ei siis mikään ihme, että pelien parissa viihdytään pitkään ja hartaasti. Netin suosituimmissa kolikkopeleissä on tyylikkään toteutuksen lisäksi miltei aina jokin jippo, joka saa pelaajat palaamaan niiden pariin kerta toisensa jälkeen.

Megavoitot houkuttelevat

Useita suosittuja vaihtoehtoja yhdistää usein se, että ne jakelevat voittoja joko hyvin tiheään tahtiin tai sitten voitot ovat hyvin kookkaita. Suosittuja pienempiä voittoja miltei jatkuvasti tiputtelevia – eli matalan volatiliteetin – kolikkopelejä ovat muun muassa Starburst, Gemix sekä Gonzo’s Quest, kun taas korkean volatiliteetin suosikkeihin kuuluvat esimerkiksi Dead or Alive ja Book of Dead. Korkean volatiliteetin peleissä voittoja ei ropise jatkuvalla syötöllä, mutta kohdille osuessaan ne ovat sitäkin kookkaampia.

Aivan oma lukunsa ovat ennätyssuurilla voitoilla pelaajiaan palkitsevat progressiivisten jättipottien kolikkopelit. Näistä suosituimpia ovat esimerkiksi Mega Fortune ja Mega Fortune Dreams sekä Hall of Gods ja Mega Moolah -kolikkopelit, joiden jatkuvasti kasvavat jättipotit huitelevat tuon tuosta useissa miljoonissa euroissa.

Jännittäviä erikoistoimintoja ja persoonallista otetta

Pelaaminen on monen mielestä hauskimmillaan, kun se on kyllästetty vauhdilla ja mukavilla yllätyksillä. Quickspinin Big Bad Wolf on mainio esimerkki huippusuositusta kolikkopelistä, jonka hauskat hahmot ja kekseliäät erikoistoiminnot hurmaavat pelaajat kerta toisensa jälkeen. NetEntin Aloha: Cluster Pays ja Emojiplanet-peleissä sen sijaan viehättävät ennen kaikkea tavanomaisten voittolinjojen puuttuminen ja niiden korvaaminen symbolirykelmistä muodostuvilla voittoyhdistelmillä. Kumpaakin peliin lisämaustetta tuovat personalliset erikoistoiminnot sekä valloittavat äänimaailmat – huikeita animaatioita unohtamatta.

Pelaajamassoja vetävät puoleensa myös tuttuihin elokuviin, televisiosarjoihin sekä muihin kulttuuriin ilmiöihin liittyvät kolikkopelit. Malliesimerkkejä tällaisista peleistä ovat muun muassa The Dark Knight ja Game of Thrones -kolikkopelit sekä maailmankuuluja rockyhtyeitä, kuten Guns N’ Rosesia ja Motörheadia kunnioittamiseksi kehitetyt pelit. Näissä peleissä pelaaja pääsee nauttimaan lempimusiikistaan tai suosikkielokuviensa hahmojen seurasta tutuissa maisemissa, joten valtava suosio ei ole mikään ihme.