Parhaat roolipelit TOP 5

Roolipelit ovat jatkaneet suosionsa nousua viime vuosina, ja monet pelaajat uppoutuvat mielellään roolipelien kiehtoviin maailmoihin.

 1. The Elder Scrolls V: Skyrim
  Elder Scrolls sarjan huippusuosioon vienyt Skyrim oli julkaisunsa jälkeen suorastaan vallankumouksellinen. Miljoonat nuoret miehet olivat valmiita uhraamaan elämänsä tämän pelimaailman puolesta.Peli on huippua lähes kaikilla mittareilla: grafiikat, pelitoiminnot ja juoni. Skyrim on luultavasti mukaansatempaavin peli, joka on koskaan kehitetty, vaikka se on tarkoitettu pelattavaksi yksinpelinä.
 2. Assassin’s Creed
  Assassin’s Creed -sarjan pelit ovat kuin taideteoksia. Peli on kiehtova, mystinen ja kaunis, ja sen maailma nielee sinut hetkessä sisäänsä. Vaikka pelaamisominaisuudet ovat huippua, niihin ei välttämättä muista edes kiinnittää huomiota upeiden kattomaisemien kirjomien kaupunkien yllä seikkaillessa.Peli on todellinen transformaatio toiseen maailmaan, jonka estetiikka hivelee aistejasi samalla kun nautit huipputason pelikokemuksesta.
 3. World of Warcraft
  Roolipelien ulkoisen maailman tunnetuimmaksi roolipeliksi kehkeytynyt World of Warcraf tunnetaan pahamaineisena ajansyöjänä. WoW on vuosien saatossa luonut valtavan yhteisön ja verkoston ympärilleen ja kyseessä on enemmän kuin peli.WoW on maailman kattavin fantasiavirtuaalitodellisuus, jossa kuka tahansa voi lähteä jännittävälle seikkailulle ja tavata muita samanhenkisiä ihmisiä. WoW on enemmän kuin pelikokemus, se on oikea kokemus.
 4. Final Fantasy
  Final Fantasy on nimensä mukaisesti fantasiapelien äärimmäinen ykkönen. Tämä peli imee mukaansa mystiikallaan, joka tuntuu jo aidosti vakavalta. Tämä peli otetaan tosissaan, mutta se ei siltikään tunnu teeskentelyltä. Pelin hahmot ovat varmasti persoonallisella tavallaan kauneimpia ja karismaattisimpia luomuksia pelimaailmassa.
 5. Kingdom Hearts
  Kingdom Hearts on erityinen. Peli herättää jotain sisimmässämme, jotain lämmintä ja aitoa. Ystävyys toimii pelin pääteemana ja sydäntä lämmittäviä ja kivistäviä hetkiä tulee pelin kulkiessa, ja pieni kyynel ei ole mitenkään harvinaista pelin läpäisemisen jälkeisiä loppukohtauksia seuratessa.

Tämä peli on niin valloittava ja koskettava, että se loputtua pelaajan sisälle jää usein pieni tyhjä tunne. Sitten voi vain odottaa jatko-osaa.